Travel

Stockholm album: Mat & Fika

Min bildserie från Stockholmsresan fortsätter och idag delar jag med mig av mat & fika ställen vi besökte (och Ja, när man talar om Stockholm så är man tvungen att använda ordet "fika"!). Vi åt så mycket gott att det bara vattnas i munnen av att gå igenom bilderna igen..! *emoji med hjärtögon*

 

Vårt första stopp efter att vi ätit frukost på båten och lämnat väskorna på hotellet var Gamla stan. Där hittade vi ett riktigt mysigt café vid sidan av torget; Chokladkoppen. Vi åt STORA kanelbullar och mastiga kladdkakor och satt och följde med hur 3 grupper med stereotypiska asiater med kameror fick guidade rundturer (haha, läs med en lättsam ton ;)).

 

Vapiano bjöd som vanligt på god mat och efteråt fick vi gratis kaffe och varm choklad som tack för att vi svarade på en kort enkät. Riktigt trevligt hade vi!

 
Mmm.. Chokladhimlen! ♥ *emoji med hjärtögon x10*
 

Espressohouse stötte vi på många gånger och vi både fikade och lunchade och "kaffade" där i ett par omgångar.

 

Av någon konstig anledning så blev det en hel del burgare för oss under resan, men de absolut godaste hittades på Phil's Burger! Om ni nån gång befinner er i Stockholmstrakten och blir sugna på burgare så rekommenderar jag varmt att ge detta ställe en chans - ni blir inte besvikna! :)

 

Phil's Burger tog hem priset för bästa burgarna och Vete-katten var enligt mig det lugnt bästa fiket! Super god kladdkaka och te, mysig innergård och stort utbud av allt möjligt gott! Det fina vädret drog inte heller ner på poängen direkt! :)

 

Ni andra som besökt Stockholm, var hittar man den godaste maten och "gottan" enligt er?


Taggar: Stockholm